nl
 
 
 
2018-03-21
 

Made in Belgium

 
 

100% Belgische kwaliteit

 
 
 
 
Made in Belgium
 

Al onze stallen worden in België gemaakt. We leggen je graag even uit hoe dat in zijn werk gaat.


Vooraf

Het start allemaal met een prijsaanvraag van de klant. De klant wil graag een stalinrichting op maat van hun gebouw. Na de prijsaanvraag van de klant ontvangt hij of zij een offerte die wordt goedgekeurd.


Dat betekent dat de panelen moeten worden uitgetekend door onze technisch tekenaar en dat alles op maat gemaakt wordt. Eerst gaat onze technisch verkoper naar de klant en neemt alle afmetingen. Na een briefing naar de tekenaar wordt alles in 3D uitgetekend. Vervolgens wordt van ieder onderdeel van de stal een stuktekening gemaakt die gebruikt wordt in productie.


Productie

Eenmaal alle tekeningen in het productieatelier zijn, wordt er begonnen met het laseren, zagen of plooien van alle nodige stukken. Als die allemaal klaar zijn, kan de lasser beginnen met het aaneenlassen van alle losse stukken, zodat ze na enige tijd een kader vormen.

Als de ruwe versie van de panelen klaar zijn worden ze klaargezet om naar de warmbad galvanisatie te gaan. Door die bewerking worden ze roestbestendig. Indien gewenst door de klant worden ze daarna ook nog gepoederlakt in een RAL kleur naar wens.

Ondertussen begint de monteur al met het verzamelen van bevestigingsmaterialen. Hij bekijkt het montageplan en beslist hoeveel bouten, moeren en ander materiaal er nodig zal zijn voor de montage. Hij zaagt ook de Govaplast opvulplanken op maat en zorgt dat er voldoende planken aan de kant gelegd worden per project.


Levering

Eenmaal alle materiaal terug is gekomen van de galvanisatie wordt alles samen klaargezet. Sommige stukken, zoals een buitendeur of schuifpoort, worden al voorgemonteerd in Westland. Andere gaan zonder opvulling naar de klant. Als alles klaar is worden ze geleverd door onze chauffeur, of afgehaald door de klant. De stallen worden daarna aan de hand van een montageplan gemonteerd, door onze eigen medewerker of door de klant.


Kwaliteit

Door dit ganse proces in eigen beheer te hebben krijg je maximale controle over de kwaliteit. We zijn er dan ook trots op dat we stevig, duurzaam materiaal kunnen aanbieden waarvan we zeker zijn dat het voldoet aan de verwachtingen van onze klanten.


100% Made in Belgium